You are not registered yet. Please click here to register!


 
 
plc storereviewsdownloads
This board is for PLC Related Q&A ONLY. Please DON'T use it for advertising, etc.
 
Try our online PLC Simulator- FREE.  Click here now to try it.

New Here? Please read this important info!!!


Go Back   PLCS.net - Interactive Q & A > PLCS.net - Interactive Q & A > LIVE PLC Questions And Answers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old January 15th, 2022, 11:50 AM   #1
FLip104618
Member
United States

FLip104618 is offline
 
Join Date: Jan 2021
Location: Michigan
Posts: 1
Cognex ISD900 Vidi Suite Job Change.

Hello, first time posting. I am currently working with a Cognex ISD900 camera. On this camera I have more than one job. This camera was recently upgraded from an IS7208 to its current model. With the 7208 I was able to create working logic with Studio 5000 V32. However the ISD900 is a different type of camera and the I/O mapping is not the same. I have tried to follow the instructions provided by Cognex but can't seem to get it to work. The following link is the instructions that were provided. I am fairly new to controls so any and all help is greatly appreciated. Here is a screenshot of what I have based on what I have read. Thanks for your efforts.
https://support.cognex.com/docs/isvi...djobrecipe.htm

http://www.plctalk.net/qanda/attachm...1&d=1642265383
Attached Files
File Type: docx Doc6.docx (56.8 KB, 9 views)
  Reply With Quote
Old January 15th, 2022, 11:31 PM   #2
AlfredoQuintero
Lifetime Supporting Member
Japan

AlfredoQuintero is offline
 
Join Date: Feb 2015
Location: Yokohama
Posts: 988
Hello FLip104618 and welcome to the forum. I am not familiar with this camera you are using. But I want to show you one of the features of the forum which may help you, which is posting the graphic data directly into the post, without the need to have to open a Word file, as I show below. Also, I would advice that you define in more detail the meaning of the camera not working as you expect, and the differences between the two. Perhaps showing what did work with the previous model may provide further insight into you issue.
Below is your data:
Attached Images
File Type: png 20220116.png (154.1 KB, 15 views)
  Reply With Quote
Reply
Jump to Live PLC Question and Answer Forum

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cognex Insight Vision Suite - Spreadsheet missing .How do you get it to appear ? Cydog LIVE PLC Questions And Answers 2 March 15th, 2021 10:18 AM
Cognex Insight ViDi and Suite will only install on a Windows 10 Laptop ? Cydog LIVE PLC Questions And Answers 0 February 10th, 2021 10:44 AM
Upload project rslogix5000 turbohamad LIVE PLC Questions And Answers 11 September 3rd, 2018 04:12 PM
Factorytalk view password reset button problem Nan LIVE PLC Questions And Answers 6 September 29th, 2015 02:16 PM
Cognex In-Sight Micro - Monitoring Current Job in the PLC? FactoryTalktotheHand LIVE PLC Questions And Answers 4 May 7th, 2015 02:37 PM


All times are GMT -4. The time now is 02:43 AM.


.